Nail Treatments

Let op!

Wij werken alleen met jouw persoonlijk Hygiene Kit, deze schaf je eenmalig aan voor €6,50. Hier in zit: Nagelriem olie, bokkenpoot, vijl en buffer. Zijn je vijlen toe aan vervanging? Wij vervangen deze gratis!

Vergeet je je hygiëne kit mee te nemen? Dan kan je een losse vijl aanschaffen voor €2.-

————————————–

NIEUW NIEUW NIEUW

Japanse Manicure €40

De Japanse manicure is een vorm van manicure die de nagels niet alleen een natuurlijke glans geeft, maar ook voedt met natuurlijke ingrediënten. Deze zijn verwerkt in de pasta en poeder die tijdens de behandeling gebruikt worden. De samenstelling van het preparaat bevat naast vitamine A +E en Keratine ook bijenpollen en silica uit de Japanse zee. 

Deze manicure wordt aanbevolen voor zwakke, broze, beschadigde en gespleten nagels. Het is tevens een uitkomst voor mensen voor wie nagellak geen optie is.Na behandeling hebben de nagels gedurende 14 dagen een zijdeachtige glans. Ook zal de nagel gezonder en sterker zijn en minder snel splijten. Na de Japanse manicure zal een verhoogde groei van de nagels worden waargenomen. Een week na de behandeling mag je de nagels lakken. Een Japanse manicure behandeling dient elke 2 weken te worden herhaald.

Na een kuur van 4/5 keer, één keer per twee weken, zal de nagelplaat niet meer splijten, verkruimelen en een stuk flexibeler worden

NN TREATMENTS

Onze nail size chart:

S = geen overstekende nagels
M = tot 5 mm overstekende nagels
L = vanaf 5 mm overstekende nagels

(S) NN Treatment Basic  €52,50
(M) NN Long Nail Treatment Basic €60
(L) New Set Extenstions Basic €70

Extra strong per size;
S €5 | M €7 | L €10

Door de Natural Nail Treatment krijgt je een natuurlijk look met extra nagel versteviging waardoor je nagels minder snel afbreken en zeker 4+ weken mooi blijven. En wist je dat: Al onze Nail Treatments altijd inclusief Ukrainse manicure, koffie, thee of frisdrank zijn?

Moeten de nagels er volledig af of heb je een gebroken nagel? Dan raden wij aan een van onze Total Removal Treatments of een Nail Repair te boeken.

Removal & Repair

Total NN Treatment Removal €30
Total Extension Removal €35
Single Nail Repair €5

E-PEDICURE

Let Op! Deze treatment is NIET geschikt voor probleemvoeten. 

Mini E-Pedicure € 50,00: 

Deze behandeling bestaat uit het knippen/vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen en het aanbrengen van de NN-Treatment.

Total E-Pedicure € 70,00:

Behandeling bestaat uit: knippen/vijlen van de nagels, eelt verwijderen, verzorgen van de nagelriemen, voetenmasker en NN treatment. 

Wist je dat als je een Mani en Pedi treatment achter elkaar boek je €10 korting krijgt?

Nail Art:

Wil jij je nagels wat spiciness geven? Boek dan een van onze art levels extra bij je basic treatment.

Basic = alle nagels in 1 effen kleur
€ 4 Art 1 = totaal 2 nagels met art naar keuze
€ 6 Art 2 = totaal 4 nagels met art naar keuze
€10 Art 3 = totaal 6+ nagels met art naar keuze